Ο Δήμαρχος Καλαμάτας στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημόσια διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική στην Τρίπολη, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

Ο κ. Βασιλόπουλος στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με στελέχη της Κυβέρνησης, Βουλευτές της Πελοποννήσου, συναδέλφους του Δημάρχους καθώς και με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Βασιλόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο, ανέφερε ότι είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν σύντομα και εντός των χρονοδιαγραμμάτων μεγάλα έργα, όπως το ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας, καθώς και οι διαδικασίες που αφορούν τόσο τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη όσο και το Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος. Τέλος, σε σχέση με τη διαβούλευση για τη νέα ΚΑΠ, ο κ. Βασιλόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη διασφάλισης των δικαιωμάτων των παραγωγών καθώς επίσης -γιατί αυτό είναι το κρίσιμο- την ενίσχυση συνολικά του πρωτογενή τομέα, μέσα από τη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και την προστασία των ποιοτικών μας προϊόντων αλλά και μέσα από την υλοποίηση έργων υποδομής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο