Σπουδαία διάκριση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Μάρκου, μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα, συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία αποσπώντας το 2ο βραβείο στην κατηγορία του σε έναν από τους πιο απαιτητικούς διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου! 

Ο διεθνής διαγωνισμός International Competition “De Bach Au Jazz” https://concours-debachaujazz.com/ που πραγματοποιείται εναλλάξ στο Παρίσι και στην Αθήνα αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες ταλαντούχους σπουδαστές από όλο τον κόσμο.

Φέτος συμμετείχαν 166 σπουδαστές από όλες τις άκρες της γης, μεταξύ των οποίων σπουδαστές που έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία! Η επιτροπή αποτελείτο από σημαντικούς καθηγητές πιάνου από την Ελλάδα (Νίκος Αθηναίος, Αγάθη Λεϊμονή), την Ρωσία (Yuri Bogdanov),την Γαλλία ( Lilia Boyadjieva – Ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του διαγωνισμού), την Ιταλία (Antonio di Cristofano), την Νορβηγία (Marina Pliassova) και την Βουλγαρία (Borislava Taneva) https://concours-debachaujazz.com/…/jury-piano…

Τα σχόλια της επιτροπής ήταν διθυραμβικά για τον μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. “Όλοι του ευχόμαστε να συνεχίσει κρατώντας την ίδια αφοσίωση και αγάπη στην σπουδή του και να καταφέρει να διακριθεί και σε άλλους διαγωνισμούς τοποθετώντας το όνομα του στους νέους ταλαντούχους πιανίστες της Ευρώπης”, ανέφερε ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Στάθης Γυφτάκης.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα είχε διακριθεί σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου αποσπώντας την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία του. Ο πανελλήνιος Διαγωνισμός πιάνου Musicarte, που ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουνίου στην Αθήνα, επιβράβευσε το μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με το 1ο βραβείο και ειδικό βραβείο International cultural federation! Ο Κώστας, μαθητής στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα ακολουθεί τα βήματα του δασκάλου του αποσπώντας σημαντικά βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο