Ο Δήμαρχος Καλαμάτας για το φυσικό αέριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο ζήτημα του φυσικού αερίου, με αφορμή τις συζητήσεις που τελευταία γίνονται και τις εξελίξεις που υπάρχουν στην Πελοπόννησο, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, τονίζοντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τα ακόλουθα:

«Είναι σημαντικό και κατ’ εμέ κρίσιμο σε αυτό το ζήτημα να είμαστε όλοι μαζί. Επαναλαμβάνω, όλοι μαζί. Ένα κοινό μέτωπο που να απαιτεί δίχως καθυστερήσεις η Καλαμάτα και η Μεσσηνία να αποκτήσουν σύντομα πρόσβαση στο φυσικό αέριο, κάτι που όλοι αντιλαμβάνονται θα ενισχύσει, θα έρθει προσθετικά στην αναπτυξιακή πορεία που η περιοχής μας έχει λάβει.

Η πίεση η δική μας οφείλει να είναι προς τη ΡΑΕ προκειμένου να δώσει το πράσινο φως ως προς την ανάπτυξη δικτύων διανομής φυσικού αερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση τόσο στην Καλαμάτα όσο και στον υπόλοιπο νομό.

Και το λέω αυτό σήμερα, καθώς αν άμεσα δεν υπάρξουν εξελίξεις, πιθανότατα να έχουμε μία επανάληψη της κακής ιστορίας του αυτοκινητοδρόμου που για χρόνια έφτανε ως την Τρίπολη. Ας μην αφήσουμε την υπόθεση του φυσικού αερίου να παραμείνει για τα επόμενα χρόνια ως τη Μεγαλόπολη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο