ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας: Οι νικητές του quiz γνώσεων για τους μικρούς επιστήμονες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, ο ψηφιακός διαγωνισμός του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος και Επιστημών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ «Quiz γνώσεων για μικρούς επιστήμονες».

Πιο συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο τα μικρά μας ΚΔΑΠάκια μέσω υπολογιστή συναγωνίστηκαν και απάντησαν σε quiz που αφορούσαν το Περιβάλλον και τις Επιστήμες.

Ο διαγωνισμός αποτελούνταν από 5 προκαθορισμένα quiz (1 από κάθε εκπαιδευτικό με ερωτήσεις κοινού πεδίου) και συμμετείχαν 124 παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Το αδιάβλητο της διαδικασίας τηρήθηκε μέσω καθορισμού μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού για κάθε συμμετέχοντα παιδί και στο τελικό leaderboard καταγράφηκαν τα παιδιά που απάντησαν σωστά σε όλα τα quiz.

Στο συνολικό leaderboard, τα πιο γρήγορα και σωστά ΚΔΑΠάκια, ήταν οι: Δημήτριος – Μάριος Κουρεντζής (ΚΔΑΠ Βέργας), Αναστάσιος Γεωργιλέας (ΚΔΑΠ Φραγκόλιμνας), Αριάδνη – Μαρία  Κότση (ΚΔΑΠ Νησάκι), οι οποίοι αναδείχθηκαν και νικητές του Διαγωνισμού.

Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα παραλάβουν τα δώρα τους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σε εξατομικευμένη συνάντηση, έτσι ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο