Καλαμάτα: Στη Ράχη το επόμενο «πάρκο τσέπης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση του προγράμματος δημιουργίας «πάρκων τσέπης» στην Καλαμάτα. Ήδη στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα δύο «πάρκα τσέπης» επί της Νέδοντος και επί της Ασκληπιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στο πάρκο στη συμβολή των οδών Π. Καίσαρη και Βύρωνος.

Σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφτηκε τη γειτονιά της Ράχης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ. Μαστραγγελόπουλο, τον ειδ. συνεργάτη – πολιτικό μηχανικό Β. Κουτραφούρη και τους μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π. Νασόπουλο και Β. Χρονόπουλο. Στην περιοχή, εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες δημιουργίας νέου «πάρκου τσέπης». Πρόκειται για χώρο στη συμβολή των οδών Στενυκλάρους και Μανιακίου, έκτασης περίπου 200 τ.μ.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις εργασίες που θα ακολουθήσουν, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με κατοίκους της περιοχής.

Επίσης, ο Δήμαρχος έδωσε οδηγία για άμεση αποκατάσταση φθορών αλλά και σχεδιασμό νέων παρεμβάσεων στη μικρή πλατεία επί της οδού Άριος στη γειτονιά της Ράχης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο