Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Κολυμβητήριο και Κλειστό Παραλίας

Την ικανοποίησή του για την διαρκή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις, εξέφρασε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καλαμάτας και στο Κλειστό Παραλίας.

Ο Δήμαρχος έλαβε επίσης ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης του προγραμματισμού που έχει ο Αθλητικός Οργανισμός και περιλαμβάνει έργα, παρεμβάσεις και συντηρήσεις στους αθλητικούς χώρους, καθώς και προμήθεια υλικών και εξοπλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κλειστό Γυμναστήριο έχει αντικατασταθεί ο παλαιός και ήδη λειτουργεί ο νέος σύγχρονος πίνακας αποτελεσμάτων. Στο Κλειστό Γυμναστήριο θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα τοποθέτηση συστημάτων ψύξης – θέρμανσης.

Στο Κολυμβητήριο έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, η κεντρική πισίνα τίθεται από Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 εκ νέου σε λειτουργία, ενώ μετά από χρόνια απομακρύνθηκαν οι παλαιοί τσιμεντένιοι βατήρες, οι οποίοι θα αντικατασταθούν με σύγχρονους κατάλληλα πιστοποιημένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου.

DSC 0467 Medium

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...
Μετάβαση στο περιεχόμενο