Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Δήμου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου  Καλαμάτας  οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών και βρεφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2020-2021 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1/23.07.2020 απόφαση της ειδικής επιτροπής επιλογής, σήμερα,  Παρασκευή  24 Ιουλίου 2020,.

Προς διευκόλυνση των γονέων τα αποτελέσματα της μοριοδότησης με τους σχετικούς  πίνακες  έχουν αναρτηθεί στους ακόλουθους συνδέσμους: Για το Προνηπιακό Τμήμα ΕΔΩ και για το Βρεφικό Τμήμα ΕΔΩ.

Στους γονείς δίνεται η δυνατότητα  ένστασης  στα αποτελέσματα των παραπάνω  πινάκων  μέσα σε χρονικό διάστημα  (3) εργασίμων ημερών από  27-7-20 έως 29-07-20. Οι οριστικοί πίνακες  των εγγραφών βρεφών – νηπίων θα ανακοινωθούν μετά από την ανακοίνωση  των αποτελεσμάτων και τη χορήγηση voucher μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της  ΕΕΤΑΑ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο