Συνάντηση Π. Νίκα με τον υποψήφιο Βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας Θανάση Πετράκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, ο υποψήφιος Βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Θανάσης Πετράκος και συναντήθηκε με το Δήμαρχο. Ο Π. Νίκας τον καλωσόρισε και τόνισε πως έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν και πως έχει εκτιμήσει την αγωνιστικότητα του κ. Πετράκου.

Τον ευχαρίστησε, δε, διότι ο κ. Πετράκος ως κυβερνητικός βουλευτής κατά την παρελθούσα περίοδο έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το Δήμο Καλαμάτας, όσον αφορά σε ζητήματα ενδιαφέροντός του.

Ο Δήμαρχος συμπλήρωσε πως δεν συμφωνεί με τις ιδέες του κ. Πετράκου, υποκλίνεται όμως στο γεγονός πως είναι σταθερός σ’ αυτές, κάτι «που δείχνει περισσή ανιδιοτέλεια» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Ο κ. Πετράκος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνεργασία, τονίζοντας πως προσπάθησε επί τριετία να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την επίλυση προβλημάτων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας. Χαρακτήρισε δε σημαντική τη συμβολή του Δημάρχου στην ανάδειξη των προβλημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο