Καλαμάτα: Στέγαστρα σε στάσεις και πινακίδες δωρεάν προβολής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου υπέγραψαν συμφωνητικό για την «Προμήθεια στεγάστρων στάσεων λεωφορείου & πινακίδων διαφημιστικής προβολής», αντί 12.840 ευρώ με το ΦΠΑ, έναντι εγκεκριμένης πίστωσης 14.760 ευρώ με το ΦΠΑ, με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ.

Για την εξυπηρέτηση λειτουργικών αναγκών του Δήμου Καλαμάτας κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση στοιχείων αστικού εξοπλισμού, όπως στέγαστρα στάσεων αστικής συγκοινωνίας σε επιλεγμένες θέσεις (απομένει να καθορισθούν), καθώς και πινακίδων δωρεάν διαφημιστικής προβολής σε επιλεγμένες θέσεις του αστικού ιστού, δηλαδή στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, σε ελεύθερους χώρους των δημοτικών χώρων στάθμευσης στο καλυμμένο τμήμα του ποταμού Νέδοντα, στο δυτικό διευρυμένο πεζοδρόμιο της οδού Αριστομένους και στην Παραλία.

Ο ωφέλιμος χώρος κάθε πινακίδας θα είναι 1,5 μέτρο καθ’ ύψος και 1,05 μέτρο κατά πλάτος, οι δε πινακίδες θα τοποθετούνται σε διάταξη ισόπλευρου τριγώνου, ώστε να προσφέρουν θέαση από όλες τις πλευρές. Οι πινακίδες αυτές θα διατίθενται για δωρεάν προβολή πολιτικών κομμάτων, εκδηλώσεων κ.λπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο