Ειδήσεις Καλαμάτα

Δήμος Καλαμάτας

Μία ακόμα πρωτοβουλία λαμβάνει ο Δήμος, προκειμένου τη δύσκολη αυτή περίοδο να προσφέρει το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες του.
Αδιάκοπα συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και δημοτικά κτήρια σε όλο το Δήμο. Τις απολυμάνσεις έχουν αναλάβει και εκτελούν εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει δοθεί από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.
Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές και αφαίρεσαν αντικείμενα από το σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού. Δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολικό συγκρότημα γίνεται στόχος αγνώστων.
Οι τρέχουσες εξελίξεις, τα ζητήματα που ο Δήμος αντιμετωπίζει αναφορικά με τον κορωνοϊό, τα μέτρα που έχουν ληφθεί και ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, μέσω…
Αίτηση χορήγησης άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου επί υδάτινης επιφάνειας στη θαλάσσια περιοχή Λιμένα Καλαμάτας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, κατατέθηκε στο Τμήμα Εναέριων Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών από την «Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.».
Ομόφωνη απόφαση για λόγους προάσπισης δημόσιας υγείας έλαβε το Δ.Σ. της «ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.» για την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου στην Αγία Τριάδα Καλαμάτας, όπου διενεργείται κάθε Πέμπτη παζάρι ειδών ελαφράς βιοτεχνίας.
«Το επίπεδο πρόληψης είναι πολύ υψηλό». Αυτό ήταν το μήνυμα που εξήχθη από τη συνάντηση - συζήτηση φορέων του Δήμου, χθες, Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρ. Μαλαπάνη» στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.
Μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το πρασίνισμα των νερών της πισίνας και στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την ποιότητα τους στην κολυμβητική δεξαμενή του Δήμου Καλαμάτας, σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Καλαμάτας, εκτάκτως, καθότι δεν είναι…
Διαρκείς συσκέψεις πραγματοποιούνται στο Δήμο, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την ενσωμάτωση και εφαρμογή των μέτρων που η Κυβέρνηση έχει ανακοινώσει.
 Όλα έτοιμα για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, στις 9 το βράδυ, στην Καλαμάτα. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την αναχώρηση…
Σελίδα 1 από 199

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia