Ειδήσεις Καλαμάτα | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις Καλαμάτα

Σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20.00, στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, είναι προγραμματισμένη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Καλαμάτας πλαισιωμένη με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναυλία από την Γλυκερία.
Για τις νέες αντικειμενικές αξίες της περιοχής Μικρής Μαντίνειας, γίνονται γνωστά τα ακόλουθα: Την 21η Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Επείγουσες φορολογικές ρυθμίσεις – Τροποποίηση του Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, του Κώδικα…
Έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, καθώς το 2023 είναι αφιερωμένο από την UNESCO στη Μαρία Κάλλας.
Στην Καλαμάτα, φιλοξενείται από χθες, Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022, το διεθνές συνέδριο με θέμα «Η εποχή της καταστροφής και το τέλος της συνύπαρξης: Απελάσεις, εκτοπίσεις και γενοκτονίες, 1912-1924», που διοργανώνει έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και…
Ψηφιακά και μέσα σε επτά ημέρες δίδεται πλέον η άδεια για πολιτικό γάμο από το Δήμο Καλαμάτας, με τη σχετική διαδικασία να έχει ενταχθεί στο gov.gr.
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Καλαμάτας θα φωταγωγηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20.00, στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε σχετική συνέντευξη Τύπου, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ARIEL" που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία, κινείται ανατολικά βορειοανατολικά και προβλέπεται…
Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Πρόεδρο Γιώργο Εγγλέζο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022.
Το Δ.Σ. Καλαμάτας, κατά την 26η/2022 συνεδρίασή του, σε συνέχεια αιτήματος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας, γνωμοδότησε θετικά επί των προτάσεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με την ίδρυση ειδικοτήτων ΕΠΑΛ Δήμου Καλαμάτας (δείτε την εισήγηση ΕΔΩ).
Εγκρίθηκε κατά την 26η/2022 συνεδρίαση του Δ.Σ. Καλαμάτας η συμμετοχή του Δήμου στο Διεθνές Πρόγραμμα “Γαλάζιες Σημαίες” για το έτος 2023. Το Διεθνές Πρόγραμμα “ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ”, στην χώρα μας, το χειρίζεται η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης από το 1992.
Σελίδα 1 από 454

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia