Μεσσηνιακός Γ.Σ. | Ουσιαστική συνδρομή της Περιφέρειας στα “Παπαφλέσσεια”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμές ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εκφράζονται εκ μέρους του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου 1888, με σχετική επιστολή, για την ουσιαστική οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας η οποία έκανε δυνατή τόσο την φετινή διοργάνωση της διεθνούς αθλητικής συνάντησης “Παπαφλέσσεια”, όσο και αυτή του επόμενου έτους.

“Θα ήταν ασυγχώρητη παράλειψη εάν, και μέσω της παρούσης επιστολής, δεν σας απευθύναμε τις θερμότατες ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού συλλόγου μας, του διευθυντή του Διεθνούς Meeting Στίβου «Παπαφλέσσεια 2022», καθώς και όλων όσοι ασχολήθηκαν με την προετοιμασία και την διεξαγωγή των αγώνων, για την γενναιόδωρη και ποικιλότροπη φετινή αρωγή σας, καθώς και το όραμα στο οποίο πρώτος εσείς δώσατε για την μελλοντική χρηματοδότηση και οσονούπω επιβίωση των αγώνων” σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην εν λόγω επιστολή την οποία συνυπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 Παναγιώτης Στασινόπουλος και Δημήτρης Πετρόγιαννης αντίστοιχα, όσο και ο διευθυντής των εν λόγω αγώνων, ο γνωστός πρωταθλητής άλματος εις μήκος Λούης Τσάτουμας.

Οπως είναι γνωστό, η φετινή και η διοργάνωση που θα γίνει το 2023, γίνονται δυνατές χάρη στην διετούς διάρκειας προγραμματική σύμβαση ύψους 103.000 ευρώ, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου. Σύμφωνα με αυτή, η Περιφέρεια διαθέτει συνολικά 60.000 ευρώ για την διεξαγωγή -φέτος και του χρόνου- των “Παπαφλεσσείων”, ο Δήμος Καλαμάτας συνολικά 20.000, ο Μεσσηνιακός συνολικά 20.000 και το Επιμελητήριο συνολικά 3.000 ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο