Πτώμα γυναίκας βρέθηκε θαμμένο κάτω από τσιμέντο στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε χθες το πρωί θαμμένο κάτω από τσιμέντο σε σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Y8kgv5sGD_A” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τα στοιχεία που υπάρχουν, το πτώμα φέρεται να ανήκει στη 42χρονη Μόνικα Γκιους ρουμανικής καταγωγής, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κυπαρισσία από τον Φεβρουάριο.

Το θαμμένο και τσιμεντωμένο πτώμα βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού που έμενε η 42χρονη με τον 39χρονο φίλο της, ο οποίος περίπου την ίδια χρονική περίοδο με την εξαφάνισή της είχε φύγει για τη Ρουμανία. Σε βάρος του από την εισαγγελέα Κυπαρισσίας ήδη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με βάση τα στοιχεία της προανάκρισης από το Α.Τ. Τριφυλίας σε σχέση με την εξαφάνιση της Μόνικας και η δικογραφία έχει σταλεί στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας.

Η χθεσινή εύρεση του πτώματος φαίνεται να ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τα στοιχεία για τη συγκεκριμένη δίωξη, ενώ να σημειωθεί ότι σε παρελθόντα χρόνο είχε σχηματιστεί σε βάρος του και άλλη δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία προς την 42χρονη.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Οι αστυνομικές έρευνες όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν επικεντρωθεί στο σπίτι όπου έμενε η Μόνικα με τον 39χρονο, τόσο στο εσωτερικό και κυρίως στον προαύλειο χώρο, όπως και σε γειτονικά ερημικά σπίτια και αυλές. Μάλιστα λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε χθες το πτώμα, είχε γίνει έρευνα σε βόθρο που φαινόταν ένα τμήμα του να έχει καλυφθεί με μεταγενέστερο τσιμέντο από ό,τι το υπόλοιπο. Παρά τις έρευνες και τη μετακίνηση των μπάζων, δεν είχε βρεθεί τίποτα.

Οι έρευνες όμως περιστρέφονταν στον ίδιο χώρο και χθες αξιοποιώντας μια πληροφορία ότι στο συγκεκριμένο σημείο πλέον δεν υπήρχε σκαλοπάτι που υπήρχε παλαιότερα, ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες, παρόλο που η επιφάνεια του τσιμέντου δεν φαινόταν και τόσο καινούργια. Και δεν χρειάστηκε πολλή ώρα σκαψίματος για να βρεθούν λίγα εκατοστά κάτω από το έδαφος μέλη ανθρώπινου σώματος.

Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιάννης Δούζης και προχώρησε η εκταφή του σώματος της άτυχης γυναίκας που ήταν σε προχωρημένη σήψη και το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να γίνει νεκροψία, αλλά και πλήρης ταυτοποίηση. Η διαδικασία αναμένεται να γίνει σήμερα, ενώ πέρα από όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής ευρισκόμενος στον χώρο του εγκλήματος, το μόνο για το οποίο είναι προς το παρόν βέβαιος είναι ότι πρόκειται για γυναίκα.

Η 42χρονη Μόνικα ήταν κάτοικος Κυπαρισσίας τα τελευταία 20 χρόνια και μητέρα τριών παιδιών, ενώ με τον σύζυγό της είχε χωρίσει. Η ίδια είχε να δώσει σημεία ζωής από τον Φεβρουάριο, ωστόσο η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί αρκετό καιρό αργότερα. Την 1η Ιουνίου είχε σημάνει Silver Alert για τον εντοπισμό της, ενώ λίγες ημέρες αργότερα με την εξαφάνισή της είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο τούνελ”.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, η αυλαία πέφτει με τραγικό τρόπο για την 42χρονη και τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

eleftheriaonline.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο