Ψηφιακές υπηρεσίες – Ηλεκτρονικές πληρωμές στον Δήμο Δυτικής Μάνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης μέσω της web πλατφόρμας «eLocalGovernments.gr» της SingularLogic, παρέχει υψηλού επιπέδου ψηφιακές υπηρεσίες, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της καθημερινής λειτουργίας του και αναβαθμίζουν την εμπειρία εξυπηρέτησης πολιτών και των επιχειρήσεων που υπάγονται σε αυτόν.

Με εστίαση στον ψηφιακό του εκσυγχρονισμό, ο Δήμος Δυτικής Μάνης αξιοποίησε τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία, για να διευκολύνει την καθημερινότητα και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα ζωής των δημοτών του και των επιχειρήσεων , καθώς και να μειώσει το διαχειριστικό του κόστος.

Με την υπηρεσία «Ηλεκτρονικές Πληρωμές», οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet, ταυτοποιούνται και συνδέονται για να δουν και να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια οφειλών τους, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, αλλά και να ενημερωθούν από την καρτέλα των στοιχείων οφειλέτη που τηρεί ο Δήμος.

Με τις σύγχρονες ψηφιακές του υπηρεσίες ο Δήμος απλοποίησε χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες, ενισχύοντας την παραγωγικότητα των στελεχών του, εξοικονομώντας σημαντικό διαχειριστικό χρόνο και κόστος.

Στο παρακάτω link :

https://dmanis.elocalgovernments.gr/client/index.php?gov=0&service=EXR%7CDEP

καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosdytikismanis.gr), πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν και να κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών καθώς και να βρουν οδηγίες για τις παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο