Έναρξη εργασιών αποκατάστασης αντιστήριξης της δημοτικής οδού προς το Λιμάνι Κοινότητας Καρδαμύλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη / 27-09-2022, θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης αντιστήριξης της δημοτικής οδού προς το Λιμάνι της Κοινότητας Καρδαμύλης, της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου, του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Στα πλαίσια της «διαδικασίας παροχής υπηρεσιών προς τρίτους» , οι εργασίες θα γίνουν και με τη συνδρομή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μονάδα Μελετών & Κατασκευών, όπου θα συνεισφέρει σε μηχανήματα έργου αλλά και εργατικό προσωπικό.

Για την εκτέλεση των εργασιών θα πρέπει να διακοπεί η πρόσβαση στο λιμάνι μέσω της οδού, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την ολοκλήρωσή τους και επιπλέον θα υπάρχει διέλευση μηχανημάτων έργου και φορτηγών οχημάτων επί της επαρχιακή οδού Καλαμάτας – Αρεόπολης στο τμήμα που διέρχεται εντός οικισμού και σχεδίου πόλης Καρδαμύλης.

Ο Δήμος, ζητά την κατανόηση από τους Δημότες του, αλλά και από τους επισκέπτες του Δήμου, για την όχληση που θα προκληθεί και εφιστά την προσοχή τους, για αποφυγή ατυχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο