Σύλληψη 43χρονου στην Καλαμάτα που βρέθηκαν στην κατοχή του πάνω από 55 γραμμάρια κοκαΐνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη, χθες (27.6.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης) στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και κατάστημά του, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -58,4- γραμμαρίων

  • Κινητό τηλέφωνο

  • Το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Ασφαλείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο