Στο σιδηροδρομικό σταθμό η έδρα του KALAMATA:21 για το Πάσχα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον όροφο του σιδηροδρομικού σταθμού θα είναι η νέα έδρα του Γραφείου Υποψηφιότητας KALAMATA:21 μέχρι το Πάσχα. Στα 10 μικρότερα κτήρια που υπάρχουν γύρω από το σιδηροδρομικό σταθμό ο Δήμος Καλαμάτας προτίθεται να στεγάσει Συλλόγους Ατόμων με Αναπηρία αλλά και Πολιτιστικούς Συλλόγους

. «Η χρήση του σιδηροδρομικού σταθμού και των κτηρίων γύρω από αυτόν θα δώσει ζωντάνια στο χώρο που βρίσκεται στο ημικύκλιο της πλατείας, προς βορράν, απ’ όπου ξεκινά η οδός Σιδηροδρομικού Σταθμού» τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Καλαμάτας και πιο συγκεκριμένα, ο όροφος, το κυλικείο και τα 10 κτίσματα που περιβάλλουν το σιδηροδρομικό σταθμό, περιέρχονται κατά χρήση στο Δήμο Καλαμάτας με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης και την καταβολή ενοικίου.  Το ποσό που θα καταβάλλει ο Δήμος, θα μειώνεται κατά το ενοίκιο που θα προκύψει από την εκμίσθωση του κυλικείου.

Η προγραμματική σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ και η εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της θα έλθουν πολύ σύντομα προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εργασίας και Βουλευτή Μεσσηνίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο