Καλαμάτα: Νεκρός ο εικονολήπτης που χτυπήθηκε στον σαΐτοπόλεμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεκρός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάταςεικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα που έφυγε προς το πλήθος κατά τον παραδοσιακό σαϊτοπόλεμοτης Καλαμάτας. 

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmessinianews%2Fvideos%2F351385925507230%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”316″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

video  Messinianews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece o θάνατος του ήταν ακαριαίος όταν χτυπήθηκε από σαΐτα που έφυγε από τα χέρια του σαϊτομάχου και τον χτύπησε στο κεφάλι. 

Παρά την άμεση αντίδραση και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, απλά διαγνώσθηκε ο θάνατός του. 

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Ο σαϊτοπόλεμος ξεκίνησε απόψε στις 20.00 στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα, για να διακοπεί μετά την νέα τραγωδία. Το τραγικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του άτυχου εικονολήπτη.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιάννης Νικολάου: «Όχι» ανεμογεννήτριες στην Πελοπόννησο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ: Η περιφερειακή αρχή οφείλει...

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοποννήσου

Συνεδρίασε, δια ζώσης και διαδικτυακά, η Περιφερειακή / Εδαφική  Επιτροπή ΔΑΜ Πελοποννήσου-Μεγαλόπολης, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της δομής και της πορείας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Πρόγραμμα ΔΑΜ) 2021-2027, με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί έως σήμερα να είναι

Υπογραφή Σύμβασης για το έργο Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στην 7η Επαρχιακή Οδό Μεσσήνη- Εύα- Λάμπαινα

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Ευσταθίου Αναστασόπουλου και του Αναδόχου «ΑΝΤΑΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.», η σύμβαση του έργου της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στην 7η Επαρχιακή Οδό:  Μεσσήνη- Εύα – Λάμπαινα, προϋπολογισμού 903.225,81 €. Το έργο προβλέπει την κατασκευή νέων αγωγών ύδρευσης που θα τοποθετηθούν εντός απαλλοτριωμένης έκτασης παράπλευρα της 7ης Επ.

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ