Φωτιά στα Πηγάδια – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιάς στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στην θέση Πηγάδια, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία στις 11.10 το βράδυ και κάνει στάχτη δασικές εκτάσεις.

Η φωτιά είναι σε πολύ δύσκολο και δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα καίει σε μια χαράδρα που δεν είναι εύκολη η προσέγγιση.

Στο σημείο επιχειρούν όλη την νύχτα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσία οι οποίες το πρωί ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο κι αυτή την ώρα δίνουν μάχη εξήντα πυροσβέστες με δεκαεπτά οχήματα και 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ σε λίγο φτάνουν από την Αθήνα ακόμα έντεκα άτομα πεζοπόρο.

Επιπλέον από το πρώτο φως της ημέρας το έργο των επίγειων δυνάμεων κατάσβεσης συνδράμετε και από αέρος με πέντε αεροσκάφη πεζετέλ, δύο καναντέρ και ένα ελικόπτερο, ενώ συντονίζει ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου, Χαράλαμπος Χιώνης. Η φωτιά δεν απειλεί τα χωριά του Ταϋγέτου.

protothema.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, με την υπ’ αρ. 431/2024 απόφασή της, προχώρησε στην αποδοχή μιας ιδιαίτερα σημαντικής δωρεάς, αυτής των μελετών της εταιρείας DTG Α.Ε. ,που αφορούν τη στατική ενίσχυση κτιρίων που στεγάζουν το 1ο και 3ο Επαγγελματικό Λύκειο και το Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης. Η εκπόνηση των μελετών ήταν επιβεβλημένη κατόπιν αυτοψιών που

Με δράσεις από τα ΚΔΑΠ συνεχίζεται το 5ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλαμάτας

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 στις 19.00 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη δράση του 5ου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘’ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024’’. Αυτή τη φορά, οι μικροί μας φίλοι θα συμμετάσχουν σε παιχνίδια και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με τα

Αντικατάσταση χλοοτάπητα σε 3 ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δήμου Κορινθίων

Για τη νέα δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων η αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα του δήμου μας. Πρόκειται για το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, όπου θα τοποθετηθεί νέος, σύγχρονος, φυσικός χλοοτάπητας και για τα

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο