Μεταφορά υλικού οδοστρωσίας για τις ανάγκες του ΓΟΕΒ Παμίσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μεταφοράς υλικού οδοστρωσίας και διάστρωσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του ΓΟΕΒ Παμίσου, προκειμένου να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες προς όφελος των χρηστών του δικτύου. Ειδικότερα αυτή την περίοδο η διάστρωση του υλικού βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των κοινοτήτων  Άρι και Αιθαίας, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην περιοχή Μπουρνιά και Σπερχογείας.

Το έργο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ», προϋπολογισμού 37.200 €, προβλέπει τη μεταφορά 1111 τόνων αδρανού υλικού, προερχόμενο από τη δωρεά της εταιρείας Λαρσινού, ενώ η διάστρωση υλοποιείται με τα μηχανήματα της ΠΕ Μεσσηνίας. Το αμέσως επόμενο διάστημα αντίστοιχες εργασίες θα υλοποιηθούν στην περιοχή Αριστοδημείου και Λάμπαινας και σε άλλες περιοχές της άνω και κάτω ζώνης του ΓΟΕΒ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεσμευτικές προσφορές για το Μιναγιώτικο Φράγμα | Δημήτρης Πτωχός: «Ημέρα που σηματοδοτεί πρόοδο και ενίσχυση των προσδοκιών»

«Ημέρα που σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο για την Πελοπόννησο και ενισχύει την προσδοκία μας για μια πιο παραγωγική γεωργία» χαρακτήρισε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, καθώς ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου μέσω ΣΔΙΤ» από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Αντίστροφη μέτρηση για το «42 ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ by Altion Tonovit»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης...
00:06:26

Ναύπλιο: Τι αναφέρει ο συνήγορος του 17χρονου που ξύρισε τον 12χρονο με φαλτσέτα (βίντεο)

«Παγωμένη» είναι η σχολική κοινότητα και η κοινωνία της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ