Δήμος Πύλου - Νέστορος

Ο Σύλλογος Φίλων Κάστρου Μεθώνης διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Πύλου - Νέστορος συναυλία με την εθελοντική προσφορά της Ορχήστρας των Εκπαιδευτικών Μεσσηνίας.
Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, σας προσκαλεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στην Κορώνη, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, σε μια μουσική βραδιά στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού 2022 και με αφορμή τον εορτασμό για τα…
Εξαιρετική βραδιά θεάτρου πραγματοποιήθηκε, στην πρεμιέρα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος για το 2022, την Πέμπτη 28 Ιουλίου.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες δρόμου στην έναρξη για τα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022» το πρωί της Κυριακής 31η Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και πολιτιστικού συλλόγους της Κοινότητας Χώρας, καθώς και πλήθος…
Αναλυτικά το Πρόγραμμα για τις Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2022:
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, σας προσκαλεί στα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022», που διοργανώνει σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της Κοινότητας Χώρας.
Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σας προσκαλεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 21.00, στον περιβάλλοντα χώρο της Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη, στην θεατρική παράσταση «Θεόφιλος» του Θανάση Σκρουμπέλου που ερμηνεύει ο Θοδωρής Προκοπίου σε σκηνοθεσία Νίκου Βερλέκη, με…
Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ακριτοχώρι, του δήμου Πύλου-Νέστορος.
Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, αξιοποιώντας τα καινοτόμα μέσα της νέας ψηφιακής εποχής, εγκαινιάζει τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Έργων και Δράσεων σε χάρτη – Cityworks.
Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύλου-Νέστορος, θα πραγματοποιηθεί στη ζωή, την 21η Ιουλίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00, στο Πύλο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Πύλου-Νέστορος (1ος Όροφος), με τα παρακάτω θέματα, ημερήσιας διάταξης.
Σελίδα 1 από 43

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia