Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία
Στην υπογραφή σύμβασης προμήθειας τεσσάρων (4) νέων απορριμματοφόρων του Δήμου Καλαμάτας, προχώρησε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021. Η προμήθεια, μετά τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, θα γίνει από την εταιρεία με το διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ…
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία.
Στο πλαίσιο υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 3.a.ΒΑΑ.1 «Ενίσχυση της ίδρυσης/εκσυγχρονισμού μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στους τομείς του τουρισμού, της αγροδιατροφής και της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή εντός της ΒΑΑ Καλαμάτας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ…
Στην υπογραφή τριών (3) συμβάσεων έργων προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Πρόκειται για τα έργα ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ που αφορούν τις Δημοτικές Ενότητες Άριος (Α.
Οι sold out παραστάσεις, οι συνθήκες ασφάλειας, η εξακτίνωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του φετινού, 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που έκλεισε χθες εντυπωσιακά με την εκρηκτική παράσταση Re:Incarnation  του Qudus Onikeku,…
Ανακοινώνεται ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Καλαμάτας, που στεγάζεται στο ισόγειο του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας (Αριστομένους 28), την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και μεταξύ των ωρών 9.30 – 11.00 το πρωί, θα αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του.
Αντίστροφη μέτρηση για τις 5ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας, που φέτος κάνουν πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου 2021. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ξεχωριστού Φεστιβάλ, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του προέδρου της Κ.
Την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (πλατεία Ευκαλύπτων), συνεχίζεται το 2ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις.
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τη Μεσσηνία.
Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, σήμερα Δεύτερα 26 Ιουλίου 2021.
Σελίδα 1 από 409

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia