Εγκαίνια της έκθεσης της Ιταλίδας ζωγράφου Ντέμπορα Κόντε στη Σπάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Ιταλίδας ζωγράφου Ντέμπορα Κόντε που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30, στο παλαιό Δημαρχείο στην Κεντρική Πλατεία.

Η έκθεση με τίτλο «Taras Art Project: Γνώθι σ’εαυτόν», έχει σκοπό να εμπνεύσει τον άνθρωπο και να τον συνοδεύσει στην εσωτερική του αναζήτηση.

Η Ιταλίδα εικαστικός, με καταγωγή από την αδελφή πόλη και ‘αποικία’ της Σπάρτης, τον Τάραντα, ωθεί μέσα από τα έργα της το κοινό να αναζητήσει την ιδανική ομορφιά, που για τους αρχαίους Έλληνες ήταν η καλοσύνη.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή από σήμερα Παρασκευή έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρες 9.00 με 14.00 και 18.30 με 21.00.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο