Παράλληλες εκδηλώσεις Σπάρταθλον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με γέλια, κουίζ, παντομίμες και τρέξιμο ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 25/9 η εβδομάδα των παράλληλων δράσεων του Δήμου Σπάρτης για τον εορτασμό του 40ου «Σπάρταθλον».

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Σπάρτης, διοργάνωσαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού στο πάρκο Γουδέ, στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν πενήντα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι, μέσα από το παιχνίδι έμαθαν για τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου, τους Σπαρτιάτες Σπαρταθλητές, τα αγωνίσματα στην αρχαία Σπάρτη και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τους Οδηγούς της Σπάρτης, για την άρτια διοργάνωση του παιχνιδιού. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα: τσάντες, καπέλα και διπλώματα συμμετοχής.

Οι δράσεις του Νομικού Προσώπου συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Στις 18.00 στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, οι «Σπαρτιάτες Δρομείς» θα μας αφηγηθούν την προετοιμασία τους για το «Σπάρταθλον» και θα μας παρουσιάσουν τις ομάδες υποστήριξής τους.

Στις 20.30, στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τα συνηθισμένα.

O Σαράντος Κανελλάκος και οι μουσικοί του, θα μας ταξιδέψουν στα μουσικά μονοπάτια της ροκ, της ντίσκο, αλλά αι σε αγαπημένα σάουντρακ και μουσικές συλλογές.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο