Δ. Γιαννακόπουλος: «Εδώ είναι το σπίτι μου. Έχω όραμα για μια ΠΑΕ στην Ευρώπη και μια Σπάρτη ζηλευτή…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Σπάρτης και από τη νέα περίοδο «ΠΑΕ Σπάρτη» Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώπιον εκπροσώπων των ΜΜΕ και των αρχών της Λακωνίας. Ο άνθρωπος που οραματίστηκε (μετα την εποχή Κανελλάκη) την επάνοδο της ΑΕ Σπάρτη στη Β’ Εθνική και ακόμα ψηλότερα, είχε να πει ουσιαστικά πράγματα, να παρουσιάσει το όραμά του για τη Σπάρτη, ιδιαίτερη πατρίδα του και φυσικά για την ομάδα της Σπάρτης.

Το γήπεδο – έδρα Ο Δ. Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι επιθυμία της ομάδας και των φιλάθλων της είναι να αγωνίζεται στη Σπάρτη σε ένα γήπεδο – στολίδι. Ωστόσο δεν έκρυψε την επιφύλαξή του για το αν αυτό είναι εφικτό δεδομένου ότι πρέπει να γίνουν άμεσα αρκετές προσθήκες και παρεμβάσεις στο γήπεδο της Σπάρτης από την Αυτοδιοίκηση για να καταστεί κατάλληλο για την football league. Ξεκαθάρισε ότι η ομάδα και η διοίκησή της πλέον δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχουν σε άλλες συζητήσεις και θα περιμένουν έργα και συγκεκριμένες εξελίξεις. Σε αντίθετη περίπτωση η ΑΕ Σπάρτη θα αναγκαστεί να αγωνιστεί σε άλλο κατάλληλο γήπεδο το οποίο θα είναι μάλλον αυτό της Σκάλας στον Δήμο Ευρώτα. Ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την επιθυμία του ο στόχος της ανόδου και στην Super League να συνοδεύεται από την δημιουργία ενός σύχρονου ευρωπαϊκού προπονητικού κέντρου στο Σαϊνοπούλειο Στάδιο. Ο Δ. Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι Πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι ο Απόστολος Παύλου και Διευθύνων Σύμβουλος ο Ηλίας Κατσογιάννης. Προπονητής θα παραμείνει ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Γιάννης Βουζιώτης θα είναι μέλος του ΔΣ της Π.Α.Ε. και πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας της Σπάρτης. Ο Σπαρτιάτης Βιομήχανος ξάφνιασε το κοινό της συνέντευξης όταν τόνισε ότι στόχος της Σπάρτης δεν είναι μόνον η άνοδος και στην Super League αλλά η κατάκτηση τίτλων και η έξοδος στην Ευρώπη. «Βήμα – βήμα ενωμένοι θα πετύχουμε» είπε.

Το όραμα για την Σπάρτη. Στα πλαίσια της συνέντευξης του μεγάλο μέρος το αφιέρωσε για να δώσει ένα πρώτο δείγμα του οράματος που έχει για την Σπάρτη, την πόλη της ιστορίας και τον τόπο καταγωγής της οικογενείας του. «Εδώ είναι το σπίτι μου» είπε με συγκίνηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ανέφερε επιγραμματικά ιδέες και σχέδια που θα φέρουν στη Σπάρτη ανάπτυξη, πρόοδο και θέσεις εργασίας.

– Δημιουργία Σύγχρονου Προπονητικού Κέντρου – Δημιουργία Θεματικού Πάρκου για τον Λεωνίδα και τους 300. – Δημιουργία Κέντρου ευεξίας ηλικιωμένων – Δημιουργία Κέντρου Πιστοποίησης επιχειρήσεων – Στήριξη του συνόλου του αθλητισμού στη Σπάρτη – Στήριξη μελετών που αφορούν στον Πολιτισμό και στον Τουρισμό – Στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο ΤΟΔΑ

Όλο αυτό το όραμα το κατέταξε στο επενδυτικό σκέλος και υπογράμμισε ότι θα αποφέρει εκατοντάδες θέσεις εργασίας, αρκεί να συνεργαστούν και να βοηθήσουν όλοι οι φορείς και οι πολίτες της Σπάρτης.

Να σημειωθεί ότι, όπως ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπάρτη είπε, οι σχέσεις του με την Περιφέρεια, το Δήμο και την ΕΠΣΛ είναι πολύ καλές, δεν έχει κανένα παράπονο, παρόλο που κατά καιρούς ακούστηκαν υπερβολές και ανακρίβειες ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης. Λίγο πριν την συνέντευξη ο κ Γιαννακόπουλος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο ενώ την Παρασκευή το βράδυ αποδέχθηκε τιμητική διάκριση από τον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ Τζανετέα και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Καρρά. Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης ανέφερε ότι ο Δήμος θα τιμήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ομάδα στον πρώτο αγώνα της στο γήπεδο της Σπάρτης.

Από σήμερα ξεκινά ένας αγώνας ταχύτητας για όσους εμπλέκονται προκειμένου η ΠΑΕ Σπάρτη να προχωρήσει απρόσκοπτα στο πρόγραμμά της με έδρα το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr στο γήπεδο της Σπάρτης πρέπει: – Να προστεθούν κερκίδες ώστε το σύνολό τους να εξυπηρετεί 1500 φιλάθλους. – Να είναι διακριτές και ασφαλείς οι θέσεις των φιλοξενούμενων φιλάθλων και οι βοηθητικοί γι αυτούς χώροι. – Να βελτιωθούν τα αποδυτήρια και οι χώροι υγιεινής. – Να γίνουν χώροι για παρατηρητές και Διαιτησία. – Να αυξηθούν τα θεωρία των ΜΜΕ – Να εγκατασταθεί ο προβλεπόμενος φωτισμός αν η ΠΑΕ Σπάρτη θέλει να συμμετέχει στο πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων και των δικαιωμάτων που απορρέουν.

notospress.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο