Επίσκεψη του Δημάρχου Σπάρτης στη ΔΕΘ

Στην 85η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον, παραβρέθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας.

Εκεί επισκέφτηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Παναρίτη ενώ ακολούθησαν συναντήσεις με τους Υπουργούς, Άμυνας κ.Νίκο Παναγιωτόπουλο, Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό, Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, με Προέδρους άλλων Επιμελητηρίων και  με τον Πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ. και Μετρό, κ. Χάρη Δαμάσκο με τη βοήθεια του οποίου ο Δήμος Σπάρτης θα πραγματοποιήσει διαφημιστική καμπάνια στο Μετρό Αθηνών.

Παραβρέθηκε επίσης, στην εκδήλωση του ICC WΟMEN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπου συναντήθηκε με τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Γκιουλέκα, την τ.Υφυπουργό κ. Φωτεινή Αραμπατζή, τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.   Λίγο πριν επιστρέψει στη Σπάρτη είχε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, παρακολούθησε στο ΙΝΕΒΥΠ στο Μυστρά την Εκδήλωση για την παρουσίαση του Λευκώματος για τα 125 Χρόνια του Σπαρτιατικού ΓΣ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, Βουλευτές, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και Υπηρεσιών, της Εκκλησίας, αθλητικών οργανισμών, αθλητές, γυμναστές, παλαίμαχοι και πολίτες με αγάπη για τον αθλητισμό.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την

Εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών σε Τρίπολη και Άστρος

Στις 30 Μαρτίου 2024, Σάββατο, ο Σύλλογός μας θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο