New Serif in town – Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Gerard Butler, τα πρόσωπα από την τελετή της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με σπουδαίους καλεσμένους – λαμπαδηδρόμους η Σπάρτη υποδέχθηκε την Ολυμπιακή φλόγα σήμερα Παρασκευή 13/03. Ο Σπαρτιάτης Billy Zane, η αυτού μεγαλειότης Λεωνίδας όπως αποκάλεσε τον Gerard Butler αστειευόμενος ο Πέτρος Δούκας, ο Alan Siegel, ο Gianni Nunnari και ο Anthony Hickox κ.α..

[iframe width=”789″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/UepgTTBCs50″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Gerard Butler, ο Σκωτσέζος ηθοποιός με την σπουδαία καριέρα, παραδέχθηκε πως ο ρόλος του Λεωνίδα αποτέλεσε ορόσημο και στην καριέρα του αλλά και στην προσωπικότητά του. “Είναι μια από τις πιο τιμητικές στιγμές στην καριέρα μου” τόνισε και εξήγησε πως έζησε τον ρόλο του στους 300, τι σήμαινε γι αυτόν και πως προσπάθησε να αποδώσει έναν από τους μεγαλύτερους πολεμιστές στην ιστορία, τον βασιλιά Λεωνίδα της Σπάρτης.

gerard butller sparta 2020

“Ήταν το πεπρωμένο μου, κάθε άλλος ρόλος που έπαιξα με οδηγούσε σε αυτόν”

Άλλες μεγάλες παραγωγές που πρωταγωνίστησε είναι, Το Φάντασμα της Όπερας, στον Τζέιμς Μποντ, Tomorrow Never Dies (1997), δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστεί στο Lara Croft Tomb Raider ΙΙ: The Cradle of Life (2003) κλπ.

gerard butller sparta 2020b

Η επίτιμη πρέσβειρα της Σπάρτης Καλλιρόη  Δανάλη – Αποστολοπούλου

kaliroi danali sparti1

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ. Σπάρτης η κ. Δανάλη – Αποστολοπούλου, η οποία θα φέρει τον διακριτικό τίτλο της επίτιμης πρέσβειρας της πόλης της Σπάρτης, θα διερευνά δυνατότητες συνεργασίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων με διακεκριμένες προσωπικότητες και εταιρείες, με σκοπό την ανάδειξη του ονόματος της πόλης της Σπάρτης, της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της ιστορίας της, στα πλαίσια των εορτασμών των 2500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και της ηρωικής θυσίας του βασιλιά Λεωνίδα και των 300 Σπαρτιατών.

kaliroi danali sparti2

Σημειώνεται ότι η κ. Δανάλη-Αποστολοπούλου, η οποία θα καλύψει και το κόστος της διαμονής του Τζεράρντ Μπάτλερ και της συνοδείας του στη λακωνική πρωτεύουσα, έλκει την καταγωγή της από τη Σπάρτη. Είναι ιδιοκτήτρια και manager της αλυσίδας ξενοδοχείων «Theoxenia».

gerard butller sparta 2020c

Ο Σπαρτιάτης Billy Zane (Βασίλης Γιώργος Τζανετάκος) ηθοποιός με μεγάλη καριέρα έχει παίξει σε πολλές μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές όπως ο Τιτανικός (Titanic), το επιστροφή στο μέλλον (Back to the Future), ενώ είναι και ο ίδιος παραγωγός ταινιών.

Billy Zane sparta2020

Billy Zane sparta2

Αποκάλυψε την καταγωγή του από τον Άγιο Νικόλαο Σπάρτης όπως είπε, στο αυτοκίνητο συνοδευόταν από έναν κύριο που τον αποκάλεσε “θείε”, πιθανόν Σπαρτιάτη της οικογένειας του.

Billy Zane sparta

Νεοκλής Κρητικός Βουλευτής Λακωνίας με την Νέα Δημοκρατία Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

neoklis doukas

neoklis sparti13035a

neoklis sparti1303

Ο  Κωνσταντίνος Γεωργιάδης Επίτιμος Κοσμήτορας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Διευθυντής του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ολυμπιακών Σπουδών «Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Εκπαίδευση, Οργάνωση και Διαχείριση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων» που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

neoklis georg

 georgiadis

Η Μαρίνα Εφραίμογλου ιδιοκτήτρια του Euphoria spa του Μυστρά (στη φωτό η κα Εφραίμογλου και ο δήμαρχος Σπάρτης χαιρετά τον Cηristian Karembeu) 

afraimoglou

afraimoglou2

Gianni Nunnari Παραγωγός ταινιών (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, Τhe Departed, Shutter Island, Se7en),

Gianni Nunnari sparta2020

Επίσης στην Σπάρτη βρέθηκαν οι :

Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has fallen, Hunter Killer) και Anthony Hickox Film director, television director, film producer, screenwriter

DSC 0468

{gallery}sparta_olympic_flame{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο