Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μολάων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μολάων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022.

Η επίσκεψη εντάσσεται στις συναντήσεις που έχει ο κ. Χρονάς με Διοικητές Υγειονομικών Μονάδων σε όλη την Περιφέρεια, καθώς και με εργαζόμενους σε αυτές, Ιατρούς, Νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ.

Ο κ. Χρονάς είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Κορωνιό.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου, ενώ ιδιαίτερα συζητήθηκε η συνεργασία για την υλοποίηση προληπτικών προγραμμάτων.

Από τον αναπληρωτή Διοικητή έγινε αναφορά και στις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου,  ενώ ευχαρίστησε τον κ. Χρονά, και του ζήτησε να μεταφέρει και στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα τις προσωπικές του ευχαριστίες αλλά και τις ευχαριστίες όλου του προσωπικού Νοσοκομείου για τον αξονικό τομογράφο, που ήδη λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες στο Νοσοκομείο. Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου, αξίας 300 χιλιάδων ευρώ έγινε μέσω του ΕΣΠΑ  και συγκεκριμένα μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα καλύψει ανάγκες των κατοίκων της Νοτιοανατολικής Λακωνίας και να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας της εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας.

Ο κ. Χρονάς, σημείωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχει αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και εξέφρασε τη βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, παρόλο που ο ρόλος της Περιφέρειας, είναι επικουρικός σε θέματα Υγείας.

Να σημειώσουμε πως οι επισκέψεις του κ. Χρονά σε Υγειονομικές Δομές και οι συναντήσεις με ανθρώπους που υπηρετούν τον τομέα της Υγείας θα συνεχιστούν.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο