Νέα επιστολή στούς συναρμόδιους Υπουργούς από τον Δήμαρχο Μονεμβασιάς – Οι πληγέντες παραμένουν άστεγοι και έρχεται ο χειμώνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, επανέρχεται με νέα επιστολή του αναφερμένη στην καταστροφική πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου στη Δ.Ε. Βοιών.

Απευθυνόμενος προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, τονίζει τις απώλειες των καλλιεργήσιμων εκτάσεων, τις καταστροφές σε κατοικίες, επιχειρήσεις, αγροτικές αποθήκες κ.α.

Στέκεται στο ότι ο μόνος οικονομικά αρωγός των πληγέντων, παραμένει έως σήμερα ο Δήμος και τονίζει ότι «Οι πληγέντες παραμένουν άστεγοι και έρχεται ο χειμώνας. Ο μεγάλος κίνδυνος πλημμυρών και κατολισθήσεων στα πέντε χωριά που κάηκαν, παραμένει.» ζητώντας την αυτονόητη παρέμβαση και συνδρομή της πολιτείας.

epistoli treix

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο