Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο Κάστρο Μονεμβασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δύο δίκυκλων, έγινε χθες (28/5/2022) γύρω στις 6:30 το απόγευμα, στο δρόμο για το Κάστρο Μονεμβασίας.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν σε απόσταση, μιλώντας στο monemvasianews.gr, είπαν ότι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο, κάτι το οποίο μαρτυρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός των οδηγών των δίκυκλων, ένας εκ των οποίων σύρθηκε σε μεγάλη απόσταση.

Από την πρώτη στιγμή στο χώρο βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία, αποκλείοντας το χώρο και διευθετώντας την κυκλοφορία, ενώ για τις πρώτες βοήθειες, το παρόν έδωσαν τόσο ο γενικός ιατρός Μονεμβασίας Βασίλης Κουλουβάκος όσο και εκπρόσωποι του Malvasia Health Care – Φροντίδα Υγείας Μονεμβασίας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος, μεταφέροντας τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Μολάων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ένας εκ των οδηγών έχει τραυματιστεί ελαφρά, με το δεύτερο να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με 8 νεκρούς τον Ιούλιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία...

Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Αρεόπολη

Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Αρεόπολη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 – ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΩΡΑ: 21.30’ Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα: Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο συνονόματος γιος του ΣΕΡ της ελληνικής μουσικής και άξιος συνεχιστής του, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του πατέρα του, θα

Κλειστά τα λογιστικά γραφεία στην Αρκαδία

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε η θερινή ανάπαυση...

ΘΕΟΚΤΙΣΤΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ: Πολιτιστικές εκδηλώσεις,10-15 Αυγούστου

Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεοκτιστίων Γορτυνίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου  και του Δήμου Γορτυνίας από 10 έως 15 Αυγούστου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σάββατο 10 Αυγούστου, 9:00μ.μ.: Παραδοσιακή βραδιά.Κυριακή 11 Αυγούστου, 8:00μ.μ.: Παιδική βραδιά, ζωγραφική, παράσταση Καραγκιόζη. Δευτέρα 12 Αυγούστου, 8:30μ.μ.: Παραδοσιακοί χοροί και παραδοσιακό κέρασμα.Τρίτη 13 Αυγούστου, 8:00μ.μ.: Τουρνουά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο