Η Δήμαρχος Haldensleben της Γερμανίας κα. Regina Blenkle πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Ευρώτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δήμαρχος του Δήμου Haldensleben της Γερμανίας κα. Regina Blenkle πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Ευρώτα στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που προτίθενται να ξεκινήσουν οι δύο Δήμοι. Τη Γερμανίδα Δήμαρχο συνόδευαν ο κ. Joachim Wintjen, τέως έπαρχος και η κα. Ναυσικά Νικοδημοπούλου με καθήκοντα διερμηνέα.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα καλωσόρισε την κ. Blenkle στο γραφείο του την Κυριακή 25 Οκτωβρίου όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις του για σύμπραξη σε διάφορος τομείς όπως στην προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, στην υλοποίηση ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και στη διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στη διάρκεια της παραμονής της η κ. Blenkle επισκέφθηκε ιστορικά μνημεία και σχολεία του Δήμου Ευρώτα.

«Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας την Δήμαρχο κα. Regina Blenkle της οποίας το ενδιαφέρον για την κατάσταση του Δήμου μας μετά τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο ήταν συγκινητικό. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της συνεχούς επικοινωνίας του Δήμου Ευρώτα με την Ευρώπη η παρουσία της Γερμανίδας Δημάρχου στην περιοχή μας επισφραγίζει τις συντονισμένες δράσεις της Δημοτικής Αρχής σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η αυτή η επίσκεψη θα είναι μία αφορμή για επέκταση της συνεργασίας μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης για την επίσκεψη της γερμανίδας ομολόγου του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο