Πρόσβαση ΑΜΕΑ στις παραλίες της Ελαφονήσου και ξύλινος διάδρομος στο κεδρόδασος

Ο Δήμος Ελαφονήσου σε συνεργασία με τον Ο.Φ.Υ.Π.Ε.Κ.Α. δημιουργεί υποδομές στις παραλίες του νησιού προς εξυπηρέτηση της πρόσβασης των επισκεπτών (λουόμενων και ΑΜΕΑ).

Πριν λίγες μέρες έγινε η τοποθέτηση και η δοκιμαστική λειτουργία τους. Ο εξοπλισμός φέρει τα κατάλληλα πιστοποιητικά τεχνικών προδιαγραφών και ασφαλούς λειτουργίας. Όσον αφορά στους διαδρόμους mobi mat όπου έχουν τοποθετηθεί στον Μικρό Σίμο και στην Παναγία υπάρχει σε καθέναν ένα αμφίβιο πλωτό αμαξίδιο. Στην περιοχή του Καλόγερα έχει τοποθετηθεί ξύλινος διάδρομος όπου μπορεί κανείς να περιηγηθεί στο κεδρόδασος και να απολαύσει το φυσικό τοπίο του τόπου μας.

Στόχος μας είναι οι διάδρομοι να εξυπηρετούν τις ανάγκες πρόσβασης των επισκεπτών και να διευκολύνουν την κατεύθυνση της κίνησης στους προστατευόμενους αμμοθινικούς Τ.Ο., ενώ οι συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν τις όμορφες παραλίες μας με ασφάλεια και με τη μεγαλύτερη αυτονομία πρόσβασης στη θάλασσα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο