Το ηλιοβασίλεμα της Ελαφονήσου σε μια εκπληκτική φωτογραφία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ελαφόνησος, παρά το μικρό της μέγεθος, έχει ιδιαίτερες ομορφιές και υπέροχα χρώματα που χαράσσονται στη μνήμη του επισκέπτη.

Ο Δήμος Ελαφονήσου θέλησε να αποτυπώσει το μεγαλείο της μέσα από έναν φωτογραφικό διαγωνισμό «Η Ελαφόνησος μέσα από τα μάτια σου», μεταξύ των επισκεπτών του νησιού, ο οποίος τους έδωσε την ευκαιρία να καλύψουν με τον φακό τους τις ομορφιές του γραφικού νησιού.

Η αξιολόγηση έγινε και νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλειος Τζιάβας που αποτύπωσε τα χρώματα της φύσης στο ηλιοβασίλεμα.

Η συγκεκριμένη δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Επιλεγμένη από τη Φύση» και η φωτογραφία που επιλέχθηκε θα χρησιμοποιηθεί στις παρουσιάσεις του Δήμου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα διανεμηθεί στα γραφεία του ΕΟΤ εξωτερικού καθώς και στις διεθνείς διασυνδέσεις του Δήμου με δημοσιογράφους και bloggers.

Σε δήλωσή της η Δήμαρχος Έφη Λιάρου τόνισε: «Ενεργοποιήσαμε τους λάτρεις του νησιού μας και τους παρακινήσαμε να αποτυπώσουν αυτή τους τη λατρεία μέσα από το φωτογραφικό τους φακό. Και τα κατάφεραν. Η επιλογή ήταν δύσκολη γιατί όλες οι φωτογραφίες ήταν αξιόλογες και η κριτική μας επιτροπή δυσκολεύθηκε να ξεχωρίσει την πρώτη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια ακόμα δράση για την τουριστική προβολή της Ελαφονήσου στέφθηκε από επιτυχία. Ευχαριστούμε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας».

Πηγή: https://www.clickatlife.gr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, με την υπ’ αρ. 431/2024 απόφασή της, προχώρησε στην αποδοχή μιας ιδιαίτερα σημαντικής δωρεάς, αυτής των μελετών της εταιρείας DTG Α.Ε. ,που αφορούν τη στατική ενίσχυση κτιρίων που στεγάζουν το 1ο και 3ο Επαγγελματικό Λύκειο και το Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης. Η εκπόνηση των μελετών ήταν επιβεβλημένη κατόπιν αυτοψιών που

Με δράσεις από τα ΚΔΑΠ συνεχίζεται το 5ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλαμάτας

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 στις 19.00 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη δράση του 5ου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘’ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024’’. Αυτή τη φορά, οι μικροί μας φίλοι θα συμμετάσχουν σε παιχνίδια και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με τα

Αντικατάσταση χλοοτάπητα σε 3 ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δήμου Κορινθίων

Για τη νέα δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων η αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα του δήμου μας. Πρόκειται για το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, όπου θα τοποθετηθεί νέος, σύγχρονος, φυσικός χλοοτάπητας και για τα

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο