Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας

Ιανουαρίου 30, 2023
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Συκέας, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος Συκέας πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Βαρράς, ο οποίος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου.

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 4

Η πρόεδρος Παναγιώτα Αβδούλου αφού ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε όλους εκείνους που με τη συνεχή και αδιάλειπτη παρουσίας τους ενισχύουν και ενδυναμώνουν τις ενέργειες και δράσεις τους. Αναφέρθηκε τέλος σε όλες τις δραστηριότητες αυτού του τόσο ενεργού και δραστήριου συλλόγου, εστιάζοντας στα τμήματα γυμναστικής, ζωγραφικής, παραδοσιακών χορών και τέλος στο νεοσύστατο τμήμα χορωδίας, το οποίο δημιουργείται σε συνεργασία με τους συλλόγους Αγγελώνας, Αγίου Ιωάννη και Βελιών.

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 5

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ο δημοτικός σύμβουλος, πρ. πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος του ηθικοχριστιανικού συλλόγου Συκέας Σπύρος Αβδουλος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Νικολινάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Βλάχου και Θεοδούλη Σπυριδάκου, ο πρόεδρος της κοινότητας Γεώργιος Σαργκάνης, η πρόεδρος του νομικού προσώπου Παναγιώτα Αλειφέρη, η περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Συκέας- Μεταμόρφωσης Ελένη Σωτηροπούλου, ο υπεύθυνος της ηλεκτρονικής εφημερίδας monemvasianews.gr – η Φωνή της Μονεμβασίας Γεώργιος Βουνελάκης, τα μέλη του συλλόγου και πλήθος κόσμου.

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 6

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 10

 Πηγή: monemvasianews.gr

ΦΩΤΟ: Λίτσα Ποδάρα-Αβδούλου

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia