Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, τα Δώρα των Χριστουγέννων με τον Καρυοθραύστη θα ζωντανέψουν στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Εθνικό Ωδείο, παράρτημα Σπάρτης, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του σχολικού έτους 2022-2023, έχει προγραμματίσει και σας καλεί με χαρά να απολαύσετε τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του με τίτλο : «ΤΑ ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» με τη συμμετοχή σπουδαστών, καθηγητών και μουσικών συνόλων όλων των σχολών του.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, τα Δώρα των Χριστουγέννων με τον Καρυοθραύστη θα ζωντανέψουν στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

17.30 : Σε διδασκαλία και διεύθυνση Ελένης Μέντη, η παιδική χορωδία και οι καθηγητές θα τραγουδήσουν στο άναμμα του δέντρου και θα γεμίσουν τους σάκους με δώρα και ευχές.

20.30: Την εμβληματική μουσική του Καρυοθραύστη, ένα από τα πιο γνωστά έργα στον κόσμο του Ρώσου συνθέτη Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, θα ερμηνεύσουν οι Πιανίστες και καθηγητές Ελένη Μέντη και Γιάννης Σιψάκος σε διασκευή για 4 Χέρια, ενώ την όμορφη ιστορία του γενναίου Καρυοθραύστη θα αφηγηθεί η Κυριακή Χελιώτη, διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, «τα ΡΟΔΑ και τα ΔΩΡΑ των Χριστουγέννων» θα μυρίσουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης. υπό την Αιγίδα του Δήμου Σπάρτης και του N.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.

TELIKH afissa karyothraystis

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο