Πρόγραμμα μετακίνησης κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης για το β’ δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόγραμμα μετακίνησης κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης για το β’ δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου

1

Η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης, σε συνέχεια Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί για τον σκοπό αυτό, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου μας έως την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ανατολικής Μάνης το προσεχές διάστημα.

Η Κινητή Μονάδα η οποία στελεχώνεται με ένα (1) Ψυχολόγο και έναν (1) Κοινωνικό Λειτουργό θα φιλοξενείται στο Γύθειο σε χώρο του Κέντρου Πολιτισμού κάθε Δευτέρα. Θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και συμβουλευτικής.

Στο Κινητή Μονάδα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής οι οποίοι είτε οι ίδιοι είτε μέλη της οικογένειάς τους αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη σχετική συνδρομή.

Οι επισκέψεις της κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας στο Γύθειο θα πραγματοποιηθούν για τον μήνα Σεπτέμβριο (Β Δεκαπενθήμερο) τις κάτωθι ημερομηνίες:

ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 27330 23888 (Κα Ιωαννίδου Ελένη.)

2

17/09/2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεσμευτικές προσφορές για το Μιναγιώτικο Φράγμα | Δημήτρης Πτωχός: «Ημέρα που σηματοδοτεί πρόοδο και ενίσχυση των προσδοκιών»

«Ημέρα που σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο για την Πελοπόννησο και ενισχύει την προσδοκία μας για μια πιο παραγωγική γεωργία» χαρακτήρισε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, καθώς ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου μέσω ΣΔΙΤ» από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Αντίστροφη μέτρηση για το «42 ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ by Altion Tonovit»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης...
00:06:26

Ναύπλιο: Τι αναφέρει ο συνήγορος του 17χρονου που ξύρισε τον 12χρονο με φαλτσέτα (βίντεο)

«Παγωμένη» είναι η σχολική κοινότητα και η κοινωνία της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ