Παρεμβάσεις Γ.Κανελλόπουλου για προβλήματα στο Δ.Σπάρτης(video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εύστοχες σύντομες και ουσιαστικές οι προτάσεις-παρεμβάσεις του κ.Γιώργου Κανελλόπουλου στη ώρα των ανακοινώσεων που δίνετε η ευκαιρία οι δημοτικοί σύμβουλοι να πάρουν το λόγο και τοποθετηθούν γενικώς για θέματα που απασχολούν την πόλη.

[iframe width=”760″ height=”515″ src=”https://www.youtube.com/embed/fqsb9x9cOeI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ.Γιώργος  Κανελλόπουλος  πριν καταθέσει τα   4 ερωτήματα στην δημοτική αρχή , ευχήθηκε ότι όσα υποσχέθηκε η κυβέρνηση για τους πυρόπληκτους να πραγματοποιηθούν. .Στην συνέχεια ρώτησε την δημοτική αρχή:

Α) Η νέα είσοδος της πόλης (στα ΚΤΕΛ) προχωρά αλλά ο δήμος τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, λέγοντας ότι στην διασταύρωση Λυκούργου & Ορθ.Αρτέμιδος πρέπει ο δήμος Σπάρτης να προβλέψει κάποιες καταστάσεις γιατί αλλιώς θα υπάρξουν προβλήματα.

Β) Οι εργασίες που γίνονται για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης αφήνουν πολλά χώματα και θα έπρεπε να έχουν πει στον εργολάβο «όπως βρήκες την πόλη θα την αφήσεις».

Γ) Τα φώτα στην γέφυρα της πόλης 6 το πρωί ήταν και πάλι σβηστά, με αποτέλεσμα η είσοδος της πόλης να είναι σκοτάδι, και να είναι και ταυτόχρονα και επικίνδυνο.

Δ) Πρέπει να προβλέψουμε και να μεριμνήσουμε για την συντήρηση των γεννητριών στα αντλιοστάσια γιατί θα έρθει στιγμή που δεν θα δουλεύουν και τα χωριά μας δεν θα έχουν ούτε νερό να πιούνε.

Ο κ.Γιώργος Κανελλόπουλος πάντα στις τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο  του Δ. Σπάρτης είναι ο άνθρωπος που βλέπει τις δυσκολίες στην  καθημερινότητα του πολίτη και παρεμβαίνει με απλά λόγια και λακωνικά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο