Επίσκεψη Αραχωβίτη στον Αγροτικό Συνετερισμό Κροκεών

«Οι συνεταιρισμοί να παράγουν  οφέλη για τους παραγωγούς και να μην είναι φωλιές για διαφθορά και κερδοσκοπία»

 Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο κ. Σωκράτη Γορανίτη, τον ταμία κ. Παναγιώτη Ιατρίδη και τους εργαζόμενους κα Ευαγγελία Παπαδοπούλου και κ.

Τάσο Καραμούζη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κροκεών είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Σταύρος Αραχωβίτης, την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Α.Σ και τους προβληματισμούς των ελαιοπαραγωγών για την πορεία της εμπορίας και της τιμής του ελαιολάδου. Ο βουλευτής ενημερώθηκε επίσης, για την πρόταση στο πρόγραμμα των ΟΕΦ που έχει υποβάλλει ο Συνεταιρισμός και τις προσδοκίες από αυτό. Επίσης ενημερώθηκε για το μεγάλο πρόβλημα τωνπαλαιών οφειλών και της πρόσβασης σε χρηματοδότηση για τις ανάγκες επέκτασης των δραστηριοτήτων του Συνεταιρισμού.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για τον αγροτικό τομέα, καθώς και για τις ενέργειές του έως και σήμερα για την ανάδειξη των προβλημάτων των παραγωγών με ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις του προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών και των αγροτών, καθώς και την επέκταση των Σχεδίων Βελτίωσης. Συζητήθηκε η άμεση καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων, που με πρωτοφανή τρόπο, και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, δεν εξοφλήθηκαν στην ώρα τους ενώ ακόμα αγνοείται η τύχη της εξόφλησης τους.

Ο κ. Αραχωβίτης  δεσμεύθηκε να είναι πάντα στο πλευρό του Συνεταιρισμού όπως ήταν πάντα κατά το παρελθόν και επίσης, ν’ αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για τη στήριξη ενός ιστορικού φορέα με αξιόλογη δραστηριότητα και το αναγνωρίσιμο ΠΟΠ ελαιόλαδο Κροκεών που όμως χρειάζεται να “φύγει” μπροστά, αφήνοντας πίσω τις παθογένειές του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο