Ψήφισμα ΕΛΜΕ Λακωνίας για τον αιφνίδιο θάνατο της Τριαντάφυλλης Οικονομοπούλου – Κουμουτζή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λακωνίας εκφράζοντας σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο του νομού μας και όχι μόνο, αποχαιρετά σήμερα τόσο πρόωρα και τόσο απροσδόκητα την αγαπητή συνάδελφο και φίλη, Τριαντάφυλλη Οικονομοπούλου, την Φιλώ μας !

Φιλόλογος με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή, λαμπρή επιστήμονας, υπηρέτησε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και πάρα πολλά χρόνια στον Δημόσιο τομέα ως αναπληρώτρια καθηγήτρια. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο ΚΕΣΥ Λακωνίας, όπου με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση προσέφερε τις υπηρεσίες της.

Εκεί, στον χώρο της εργασίας της χθες, άφησε την τελευταία της πνοή. Την πρόδωσε η καρδιά της, μια καρδιά που ξεχείλιζε από αγάπη για τους συναδέλφους, για την επιστήμη της αλλά πάνω από όλα για την οικογένειά της.

Ήταν μια συνάδελφος που έσφυζε από ζωή και ενέργεια, γεμάτη με αισιοδοξία και δυναμισμό, αντιμετώπιζε τα πάντα με το χαμόγελο. Εκτός από  αγαπητή συνάδελφος, ήταν καλή σύζυγος και στοργική μάνα! Έβαζε τα παιδιά της πάνω και από τον ίδιο της τον εαυτό.

Πίστευε ότι στη ζωή πρέπει να απολαμβάνουμε τις χαρές της και να παλεύουμε τις δυσκολίες της.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Στη μνήμη της το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει εκατό ευρώ από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.   

Καλό ταξίδι… Αιώνια η μνήμη σου… Θα μας λείψεις Φιλίτσα… Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο