Ανακύκλωση και Διανομή ενημερωτικού υλικού στο Δήμο Ελαφονήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανακύκλωση, κατόπιν του προγράμματος που εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, είναι πλέον γεγονός για το Νησιωτικό Δήμο Ελαφονήσου.

“Σήμερα ο Δήμος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεύρυνση του προγράμματος, έχοντας τοποθετήσει κάδους και κώδωνες συλλογής χάρτινων, πλαστικών, γυάλινων και μεταλλικών συσκευασιών σε τέσσερα (4) σημεία του οικισμού της Ελαφονήσου.

Θέτοντας την ανακύκλωση συσκευασιών στην καθημερινότητά μας προσδοκά σε βιώσιμη ανάπτυξη και διαμορφώνει μία έμπρακτη περιβαλλοντική συνείδηση την οποία κληροδοτεί -μαζί με ένα καθαρότερο περιβάλλον- στα παιδιά μας. Σε αυτό το πλαίσιο η ανακύκλωση αφορά όλους μας και καθώς η επιτυχία της είναι υπόθεση συλλογική, οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση για να διασφαλίσουμε στους δημότες και επισκέπτες μας καλύτερες συνθήκες ποιοτικής διαβίωσης.

Είναι λοιπόν ευκαιρία να είμαστε διαρκώς ενεργοί και συνειδητοποιημένοι, γιατί με τον τρόπο αυτό, αφενός μεν προστατεύουμε το περιβάλλον, αφετέρου δε εξοικονομούμε ενέργεια και φυσικούς πόρους, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε την αισθητική του Νησιού μας και δημιουργούμε μακροχρόνια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη.

Το πρόγραμμα για την ανακύκλωση έχει προετοιμαστεί και οργανωθεί κατάλληλα και είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει να είναι επιτυχημένο με την δική σας ενεργή συμμετοχή και στήριξη.

Σας καλώ όλους και όλες να κάνουμε μαζί την ανακύκλωση Στάση Ζωής, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αγάπη για τον Τόπο μας”, τονίζει η Δήμαρχος Ελαφονήσου, Ευσταθία Λιάρου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο