Παράλληλες εκδηλώσεις Σπάρταθλον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με γέλια, κουίζ, παντομίμες και τρέξιμο ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 25/9 η εβδομάδα των παράλληλων δράσεων του Δήμου Σπάρτης για τον εορτασμό του 40ου «Σπάρταθλον».

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Σπάρτης, διοργάνωσαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού στο πάρκο Γουδέ, στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν πενήντα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι, μέσα από το παιχνίδι έμαθαν για τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου, τους Σπαρτιάτες Σπαρταθλητές, τα αγωνίσματα στην αρχαία Σπάρτη και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τους Οδηγούς της Σπάρτης, για την άρτια διοργάνωση του παιχνιδιού. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα: τσάντες, καπέλα και διπλώματα συμμετοχής.

Οι δράσεις του Νομικού Προσώπου συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Στις 18.00 στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, οι «Σπαρτιάτες Δρομείς» θα μας αφηγηθούν την προετοιμασία τους για το «Σπάρταθλον» και θα μας παρουσιάσουν τις ομάδες υποστήριξής τους.

Στις 20.30, στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τα συνηθισμένα.

O Σαράντος Κανελλάκος και οι μουσικοί του, θα μας ταξιδέψουν στα μουσικά μονοπάτια της ροκ, της ντίσκο, αλλά αι σε αγαπημένα σάουντρακ και μουσικές συλλογές.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καμία απειλή για τον άνθρωπο από την πανώλη μικρών μηρυκαστικών»

Σε κτηνοτροφική μονάδα στην ορεινή Κορινθία εντοπίστηκε κρούσμα πανώλης μικρών μηρυκαστικών με την αντίδραση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου να είναι άμεση. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος και τη λήψη των επιβεβλημένων από τον ευρωπαϊκό κανονισμό μέτρων με στόχο τον περιορισμό και εκρίζωση της νόσου πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Περιφερειακής

Δείτε Ζωντανά | ASTERAS AKTOR – Παναιτωλικός (vid)

Σήμερα Σάββατο 27/07/2024 στις 19:30 στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης...

Κοινωνική Συμπερίληψη και Ανάπτυξη | Το Όραμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για Άτομα με Αναπηρία

Την ευκαιρία να συζητήσουν, να προτείνουν και να σχεδιάσουν τις επόμενες ενέργειες για να καταστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μία Περιφέρεια Πρότυπο, στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειές τους, είχαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής

Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές υπάρχει «πορτοκαλί» συναγερμός για την Κυριακή

Αντιμέτωπες με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς βρίσκονται αύριο, Κυριακή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο