Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών: Erasmus Plus στο Βέλγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά στους νέους και τις νέες (18- 29 ετών) της Σπάρτης, αλλά και ολόκληρης της Λακωνίας, τη συμμετοχή τους, ως συνδιοργανωτή φορέα, στο εξαιρετικά ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τίτλο «Tolerance+ Movies».

Το εν λόγω πρόγραμμα ανταλλαγής νέων έχει ως στόχο την καλλιέργεια της ανεκτικότητας και την καταπολέμηση των κάθε είδους διακρίσεων, συνδυάζοντας την καλλιτεχνική δημιουργία με τις ψηφιακές δεξιότητες. Πέντε (5) νέοι και νέες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την «καρδιά» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Βέλγιο, στις αρχές Νοεμβρίου (1-9/11) με ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. Οι νέοι και οι νέες που θα επιλεγούν θα γνωρίσουν συνομήλικούς/ές τους από όλη την Ευρώπη, θα ανταλλάξουν ιδέες και τεχνογνωσία και θα φύγουν με τις «βαλίτσες» τους γεμάτες με αξέχαστες εμπειρίες και χρήσιμες γνώσεις.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει τεθεί υπό την αιγίδα και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Erasmus Plus» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως μας στείλετε μήνυμα στο email μας (spartanstudiessociety@gmail.com) έως την Παρασκευή 14/10.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

Καλαμάτα: Συνελήφθη 64χρονος για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο