Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού: Έναρξη μαθημάτων ΔΠΜΣ ManTech

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π) στον Μυστρά, η υλοποίηση του νέου Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ) με τίτλο «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 Ο Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ Καθ. Νικόλαος Ζαχαριάς καλωσόρισε τους  μεταπτυχιακούς φοιτητές, ευχόμενος η νέα ακαδημαϊκή χρονιά που ξεκινά να είναι καρποφόρα και δημιουργική, τονίζοντας παράλληλα το ιδιαίτερο ερευνητικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Σπουδών που αφορά στη διαχείριση, στη χρήση και στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην Πολιτιστική Κληρονομιά.

 Πνευματικό λόγο απηύθυνε ο Εφημέριος Μυστρά π. Λάζαρος Σκάγκος κατά την τέλεση του αγιασμού.

 Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα αποτελεί σύμπραξη των τεσσάρων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

  • Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών (συντονισμός)
  • Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,
  • Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, και
  • Ψηφιακών Συστημάτων.

 Οι προσφερόμενες θέσεις υπερκαλύφτηκαν καθώς το πρόγραμμα είναι σύγχρονο και καινοτόμο, προσφέροντας επαγγελματική εξειδίκευση και νέες γνώσεις στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι φοιτητές του προέρχονται από τη Λακωνία, τους όμορους νομούς και την Αττική.

 Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα mantech.uop.gr

classroom

αγιασμος

 

 


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Πέμπτη 15 Αυγούστου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 15 Αυγούστου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας και Κορινθίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

Απαγόρευση στην κατανάλωση ύδατος σε πολλές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε συνέχεια πλήθους πρόσφατων ανακοινώσεων σχετικά με την ανεπάρκεια...

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-2025

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [1.32 MB] The post ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-2025 appeared first on korinthos.gr.

Θεόδωρος Βερούτης: «Ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και της παράδοσής μας ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγόριανης»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης παρευρέθηκε την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 στην Αγόριανη, στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «100 χρόνια από την θεμελίωση του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγόριανης του Δήμου Σπάρτης (1924-2024) – Ιχνηλατώντας τη Νεότερη Ιστορία της Κοινότητας Αγόριανης  και του Βορείου Ταϋγέτου, από τους Βαλκανικούς πολέμους (1912-1913) έως και το 1980».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο