Ένας τερματισμός, μια κατάθεση ψυχής από τον Βασίλη Γλεντζέ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερη νύχτα μετά το Σπάρταθλον και ο ύπνος φαντάζει σαν σπατάλη χρόνου.

FB IMG 1696310193540

Θέλω κάθε στιγμή που έζησα να την νιώσω ξανά και ξανά μέχρι να μην αντέχω άλλο πια.

Τώρα ήταν η ώρα μου και έγινε το όνειρο πραγματικότητα.

Ο προγραμματισμός ήταν απλός, αυστηρός σχεδιασμός μέχρι το 80 με μικρορυθμισεις στην πορεία με στόχο τα 8.55 και έξοδο τις 9.00 ώρες από τον σταθμό.

Από κει και πέρα είχα διδαχθεί τόσο το 2019 βλέποντας μια αθλήτρια όσο και το 2022 παρατηρώντας τον Aggelopoulos Spyros υπό τις οδηγίες του Mitso σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

FB IMG 1696310152152

Υπομονή, ευγένεια, ταπεινότητα και χαμογελα ηταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας συστρατευσαν στο εγχείρημα.

Συνοδοιπόρος σε πολλά χιλιόμετρα τον καλό φίλο Petros Morfopoulos. Ο σχεδιασμός ήταν δεδομένος, οπως και η τυφλή εμπιστοσύνη εκ μέρους μου στις πρωτοβουλίες του πληρώματος υποστήριξης.

Όλα ήταν ιδανικά λες και συνομώτησε το σύμπαν.

Καιρός ιδανικός και όλοι οι αγαπημένοι κοντά.

FB IMG 1696310156003

Συγκινητική παρουσία της Kelly Chris , Άννα Γλεντζέ και της μικρής Μυρτως σε όλη την διαδρομή. Παρών και ο αδελφός μου Odysseas Glentzes με την Ελένη, άρτι αφιχθεντες από την Αυστραλία κάνοντας την μοναδική ουσιαστικά επιθυμία του πατέρα μας πραγματικότητα- να είστε κοντά και αγαπημένοι έλεγε.

Ευθύμιος Βλάχος ,το 2024 οι ρόλοι αντιστρέφονται, δεν ξέρω όμως αν κλείνουν οι λογαριασμοί με το Σπάρταθλον. Stavroula Baka , Στάθης Δημητρακόπουλος , πιστέψατε σε μένα και γω σε σας και μέχρι να μην είμαστε πια, αυτές οι αναμνήσεις θα μας συντροφεύουν. Stefanos Sgourdas έχουμε συμφωνήσει να ζούμε την κάθε μέρα, φαίνεται πως η συνταγή δουλεύει.

FB IMG 1696310175156

Και όσο λιγόστευαν τα χιλιόμετρα μεγάλωνε η πομπή. Betty Ardami και Μανώλης με τις κουκλίτσες τους, Θεόφιλος με φαμίλια και ο Chris Kontoravdis (κουμπάροι), ο Αχιλλέας και η Γιώτα -οι γείτονές μας με τα τέσσερα παιδιά τους. Φίλοι δρομείς από όλη την Ελλάδα παρακολουθούσαν την κουκίδα μου όλη νύχτα.

Πηγαίναμε σπίτι μας, ένιωθα κατεβαίνοντας πως με τραβάει η πόλη στην αγκαλιά της.

Και όσο πλησίαζα, τα δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης για αυτούς που ήταν δίπλα μου εναλλάσσονταν απλά με άλλα δάκρυα για άλλους που έφυγαν νωρίς και η θέση τους ήταν εκεί.

FB IMG 1696310186020

Δάκρυα επιμελώς κρυμμένα με τα γυαλιά ηλίου.

Κλαίνε όμως και οι Σπαρταθλητες.

Και στο τέλος της διαδρομής ο Mitso, τον πήρα μια σφιχτή αγκαλιά και σα να πήρα μια ευχή και με έσπρωξε ελαφρά να συναντήσω τον Βασιλιά με τις τρεις κούκλες της ζωής μου.

Τώρα πια μπορώ να κοιμηθώ, έχω ειρήνη μέσα μου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση Δικτύωσης Επιχειρήσεων σε Μεγαλόπολη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027

Η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) διοργανώνει εκδήλωση δικτύωσης στο...

Πρόγραμμα μετακίνησης κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης για το μήνα Οκτωβρίου

Πρόγραμμα μετακίνησης κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης για το μήνα Οκτωβρίου Η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης, σε συνέχεια Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί για τον σκοπό αυτό, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου μας έως την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ανατολικής Μάνης το προσεχές διάστημα. Η

Συνεδρίαση επιτροπών για το αρδευτικό έργο περιοχής Τρικόρφου

Συνεδρίασαν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, οι επιτροπές της προγραμματικής σύμβασης, επιτροπή παρακολούθησης και επιστημονική επιτροπή, για την πράξη: «ΜΕΛΕΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΣ». Η προγραμματική σύμβαση έχει συναφθεί μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Μεσσήνης και Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. – Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει προϋπολογισμό

Συνεδρίαση ΣΟΠΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου | Συντονισμός ενεργειών για την αντιπλημμυρική περίοδο

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, με κεντρικό θέμα το σχέδιο δράσεων για την αντιμετώπιση των κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, που προκαλούνται από απρόβλεπτα και ασυνήθιστα ύψη βροχής, αλλά και οι ενέργειες για την πρόληψη και την έγκαιρη ανταπόκριση. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ευχαρίστησε όλους τους φορείς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ