Ν. Κρητικός: «Πολύ κοντά στην έναρξη λειτουργίας του το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Δ. Ανατολικής Μάνης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ανάπτυξη της ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λακωνία βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίησή του», σημειώνει ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Πιο συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου υπέγραψε τη σχετική απόφαση με την οποία ιδρύεται για πρώτη φορά Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, στην Πετρίνα.

«Εκπληρώνεται, έτσι, ένα πάγιο αίτημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και των οικογενειών των μαθητών και υλοποιείται η δέσμευσή μας για ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση για όλους», δήλωσε ο κ. Κρητικός, ενώ καταλήγει: «Η απόφαση κοινοποιήθηκε ήδη στο Υπουργείο Οικονομικών για την τελική οριστικοποίηση της λειτουργίας. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, η οποία αναβαθμίζει ιδιαίτερα τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και γενικότερα την εκπαίδευση στη Λακωνία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Κορινθίας και Λακωνίας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 11 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Κορινθίας και Λακωνίας. Στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας προβλέπεται υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3).

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Απότομη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας την Κυριακή...

Σοβαρό τροχαίο στο Ναύπλιο – Μετωπική σύγκρουση με τραυματίες (vid)

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το...

Επετειακή εκδήλωση της IV Μεραρχίας Πεζικού για την Άλωση της Τριπολιτσάς (vid & pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 27/9, επετειακή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ