Σύλληψη 27χρονου στη Λακωνία με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για φόνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη, χθες 20.5.2022 το βράδυ, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου ένας 27χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Αλβανίας, για ανθρωποκτονία και ψευδής δήλωση.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών-καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει τους τελικούς πίνακες κατάταξης-βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών-καθαριστριών σχολικών μονάδων. Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Συναυλία με τους “Passepartout the band” στο Σπήλαιο Κάψια

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεών του, θα πραγματοποιήσει μια κεφάτη και απολύτως ανεβαστική συναυλία με το συγκρότημα "Passepartout the band" την Τετάρτη, 7 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του καφέ στο Σπήλαιο Κάψια. Σας περιμένουμε όλους! Είσοδος ελεύθερη.

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Το ImGame είναι ένα καινοτόμο ψηφιακό περιβάλλον που συνδυάζει τους τομείς του serious gaming και της εμβυθιστικής αισθητικής. Θα χρησιμεύσει ως εργαλείο διάδοσης που θα αναδείξει διαδραστικά τα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με το φαινόμενο της εμβύθισης στη σύγχρονη τέχνη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά μέσα που να διδάσκουν την ιστορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο