Συλλήψεις στην Λακωνία για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (18.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 48χρονος αλλοδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -7,5- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής  Συνελήφθη, χθες (18.7.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να εισέλθει σε εργοστάσιο, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, ο 42χρονος είχε διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών σε εργοστάσιο και σε οικία, κατά το χρονικό διάστημα από 18.6.2024 έως και την 9.7.2024 στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, όπου αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, ρολόι παροχής ρεύματος, χάλκινα καλώδια και χάλκινες σωλήνες. Τέλος, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (18.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -13- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.7.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (18.7.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού) καθώς και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

Tα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά τρόπαια στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες οι ευρω-κούπες...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τρίτη 23/07/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του Δικτύου του...

Καιρός: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (19/7) ο καύσωνας διαρκείας στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο