Συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον δήμαρχο Σπάρτης Π. Δούκα για τον Ευρώτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προστασία και ανάδειξη του ποταμού Ευρώτα στα διοικητικά όρια του Δήμου Σπάρτης αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης εργασίας την οποία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα.

Όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης, το θέμα αυτό θα απασχολήσει -μεταξύ άλλων- την μεθεπόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, στην οποία θα συζητηθεί η διάθεση πίστωσης 700.000 ευρώ για τη μελέτη του εν λόγω έργου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε με την πρέπουσα επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα, την Τετάρτη 17/4/2024. Αρχικά, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στο χώρο της Ολυμπιακής πλάκας. Η υποδοχή έγινε από τον Δήμο Τρίπολης και τον Τεγεατικό Σύνδεσμό, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και της μεικτής Χορωδίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος.

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο