Δήμος Σπάρτης

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει διαγωνισμό με τη συμμετοχή νηπίων/προνηπίων από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Σπάρτης, με θέμα: «Οι Λιλιπούτειοι καλλιτέχνες μένουν σπίτι και δημιουργούν», από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου έως και την Παρασκευή…
Δράσεις για να να στηριχθούν ενεργά οι πολίτες και κυρίως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάρτης, κ. Γεωργία Ζαχαράκη.
Σε σύντομη επίσκεψη, σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου, του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα, στο ξενοδοχείο της πόλης μας όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες – μετανάστες.
Έκκληση για να κρατηθεί η πόλη καθαρή απηύθυνε προς τους πολίτες της Σπάρτης ο Δήμος.
Εθελοντές αναζητά ο Δήμος Σπάρτης με στόχο να προσφέρει επιπλέον βοήθεια στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες και στα μοναχικά άτομα της 3ης ηλικίας αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε όλοι μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Με σπουδαίους καλεσμένους - λαμπαδηδρόμους η Σπάρτη υποδέχθηκε την Ολυμπιακή φλόγα σήμερα Παρασκευή 13/03. Ο Σπαρτιάτης Billy Zane, η αυτού μεγαλειότης Λεωνίδας όπως αποκάλεσε τον Gerard Butler αστειευόμενος ο Πέτρος Δούκας, ο Alan Siegel, ο Gianni Nunnari και ο Anthony Hickox…
Ο Δήμος Σπάρτης έχοντας ως πρωταρχικό του μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των δημοτών του ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εκδηλώσεις της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα περιοριστούν σε αυτές που κρίνονται απαραίτητες και αναγκαίες.
Στο αεροδρόμιο ο Δήμαρχος Σπάρτης υποδέχθηκε τον Gerard Butler και την Ρόη Αποστολοπούλου!
Είναι κατάλληλη η αίθουσα των συνεδριάσεων του Δ.Σ. λόγω κορονοϊού; Τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μπορούν να επιχορηγούν Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης;
Πλήρη απολύμανση θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 για προληπτικούς λόγους.
Σελίδα 1 από 18

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia