Η Σοφία Παπάζογλου στην Πλύτρα Μονεμβασίας | Δευτέρα 13 Αυγούστου

Αυγούστου 08, 2018
Συναυλία με τη Σοφία Παπάζογλου θα πραγματοποιηθεί στην Πλύτρα του Δήμου Μονεμβασίας τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ.

Η Σοφία Παπάζογλου με την ιδιαίτερη και αισθαντική φωνή της, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που βασίζεται  στο τελευταίο της άλμπουμ «Στου ονείρου τις στροφές» με τα καινούρια και φρέσκα τραγούδια των Παναγιώτη Στεργίου και Δημήτρη Τσάφα και στον προηγούμενό της δίσκο  «Ο χτύπος της καρδιάς μου»  μια επιλογή παλιών λαϊκών τραγουδιών ενορχηστρωμένα όμως με σύγχρονη άποψη και σημερινό ήχο και τραγουδισμένα απο καρδιάς για όλους εσάς δηλ. τραγούδια των αξεπέραστων Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Γαβαλά, Άκη Πάνου, Καλδάρα, Χιώτη, Δερβενιώτη, Βίρβου, Παπαγιαννοπούλου κ.α. που ερμηνεύτηκαν από μεγάλες φωνές της εποχής του ’50 και ’60 φερμένα στο σήμερα.

Με βάση το νέο της υλικό, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών αλλά και αγαπημένα τραγούδια από τις προηγούμενες δισκογραφικές της συνεργασίες με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Παν. Καλαντζόπουλο, Μ. Πάππο, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Γιώργο Ζήκα, Θοδωρή Κοτονιά κ.α. παρουσιάζει ένα πρόγραμμα όπου το γνήσιο λαικό άκουσμα μπλέκεται με τη νεότερη δημιουργία εμπεριέχοντας στιγμιότυπα από την ευρύτερη λαική μας παράδοσή σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά από τον Βαμβακάρη και τον Τσιτσάνη μέχρι  τον Θεοδωράκη και τον Θαλασσινό ταξιδεύοντας  ως τη Μεσόγειο.

Παίζουν

Σπύρος Πατράς μπουζούκι

Ντάσο Κούρτι ακορντεόν

Βασίλης Κετεντζόγλου κιθάρα

Μιχάλης Δαρμάς κοντραμπάσο

sofia papazoglou tragoudistria

Τελευταία τροποποίηση στις 8 Αυγούστου 2018 %14:%Αυγ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia