Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2018 στο Δήμο Μονεμβασίας (πρόγραμμα)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2018 στο Δήμο Μονεμβασίας (πρόγραμμα)

Κυριακή 11/02:
Μολάοι: • Αποκριάτικη γιορτή σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μολάων, στο κέντρο Δημότση στη Μεταμόρφωση. Ώρα 11:00 π.μ.

Παρασκευή 16/02:
Μονεμβασία: • Αποκριάτικη γιορτή με μουσική, σε συνεργασία με τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων και του Δημοτικού Σχολείου Μονεμβασίας, στο χώρο του κέντρου ΠΕΤΡΑ. Ώρα 5:00 μ.μ.

Σάββατο, Κυριακή 17,18/02:
Μονεμβασία: • Μικρές ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής στο Κάστρο Μονεμβασίας. Θα βρεθείτε στην ατμόσφαιρα μιας αλλοτινής εποχής της καστροπολιτείας, εκείνη του 15ου αιώνα, θα διασταυρωθείτε με πρόσωπα του παρελθόντος και θα παρακολουθήσετε πως ράβεται από την αρχή ένα βενετσιάνικο κοστούμι εποχής.
• Την Κυριακή, στην πλατεία με το κανόνι θα γίνει δραματοποιημένη αφήγηση του κλασσικού παραμυθιού του Μαρκ Τουέιν «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός», από την πολυπληθή θεατρική ομάδα «ιάσθαι θεάτρω». Ώρα 3:00 μ.μ.

Σάββατο 17/02:
Μονεμβασία: • Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με ακροβάτες , ταχυδακτυλουργό και ζογκλέρ, στην κεντρική πλατεία Μονεμβασίας και σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μονεμβασίας. Ώρα 16:00 μ.μ.
Νεάπολη: • Καλέσματα για τον παραδοσιακό γάμο της Κυριακής, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Δ.Ε. Βοιών. Ώρα 11:00 π.μ.
Παπαδιάνικα: • Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με ακροβάτες , ταχυδακτυλουργό και ζογκλέρ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου στα Παπαδιάνικα. Ώρα 19:30 μ.μ.

Κυριακή 18/02:
Νεάπολη: • Αποκριάτικο καρναβάλι, έναρξη 11:30 π.μ.
• Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με ακροβάτες , ταχυδακτυλουργό και ζογκλέρ, στην πλατεία Νεάπολης. Ώρα 12:30 μ.μ. Σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης.
• Αναπαράσταση παραδοσιακού γάμου στην πλατεία . Η εκδήλωση θα κλείσει με το παραδοσιακό γλέντι του γάμου και την προσφορά μεζέδων, γλυκισμάτων και κρασιού. Ώρα 13: 30μ.μ.

Καθαρά Δευτέρα 19/02:
Νεάπολη – παραλία Πούντα: • Πετάμε χαρταετό και γιορτάζουμε τα κούλουμα.
Θα προσφερθούν νηστήσιμα εδέσματα και κρασί. Έναρξη 11:00 π.μ.
Πλύτρα: • Πετάμε χαρταετό και γιορτάζουμε τα κούλουμα. Θα μας διασκεδάσει με παραδοσιακά τραγούδια ο Μουσικός παραγωγός Θοδωρής Κώνστας. Θα προσφερθούν νηστήσιμα εδέσματα και κρασί. Έναρξη 11:00 π.μ.

1 231394

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο